Peugeot servis Beograd | Servisiranje klima uređaja

Jože Šćurle 15J, Zemun, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Jože Šćurle 15J, Zemun, Beograd

Peugeot servis Beograd | Servisiranje klima uređaja

Peugeot servis Beograd | Usluge

Servisiranje klima uređaja


Auto-klime su sastavni deo opreme na novim tipovima automobila. Svaki klima uređaj je potrebno održavati i time znatno produžiti radni vek. U redovan servis auto klime spada zamena freona, kao i ulja u kompresoru

Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Takođe, redovnom zamenom ulja u kompresoru, sprečavaju se eventualni kvarovi većih razmera. Za otklanjanje prašine, masnoće, nikotina, neprijatnih mirisa, bakterija i mirkoba, posedujemo aparat kojim se vrši dezinfekcija sistema.

U Peugeot servisu Beograd, nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta gde freon može da curi. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan.

Takođe, Peugeot servis Beograd vrši otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime. Servis auto klima se preporučuje na dve do tri godine. Naša preporuka je da pred početak perioda vrućina proverite stanje freona. 


 

Peugeot servis Beograd | Call Phone