Peugeot servis Beograd | Auto elektronika

Jože Šćurle 15J, Zemun, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Jože Šćurle 15J, Zemun, Beograd

Peugeot servis Beograd | Auto elektronika

Peugeot servis Beograd | Usluge

Auto elektronika


Jedna od specijalizovanih delatnosti Peugeot servisa beograd je auto elektronika. 

Takođe, bavimo se i autodijagnostikom, posedujemo originalne dijagnositčke uredjaje za sve evropske brendove i druge univerzalne dijagnostičke uređaje za većinu svetskih proizvođača automobila.

Otklanjamo kvarove: svih bord kompjutera u vozilima, Airbag centrala, ABS Modula, servo uređaja, instrument table i imobilajzera. Rešavamo probleme tzv. “vruceg starta“ na TDI motorima kao i probleme sa DPF i FAP filterima. Vršimo dekodiranje i uparivanje motornih komjutera i drugih modula na automobilima, a takođe i dekodiranje radio aparata i auto navigacija. Vršimo servisiranje i podešavanje svih digitalnih instrument tabli, kao i mnoge druge usluge.

U sadašnje vreme svi proizvođači vozila u automobile najnovije generacije ugrađuju elektronske sisteme za ubrizgavanje i paljenje motora. Takođe, ugrađuju se elektronski sistemi za kontrolu kočenja (ABS), vazdušni jastuci, pumpe za upravljački sistem i sve što je povezano sa kompjuterima, senzorima i kontrolerima. 

Peugeot servis Beograd u svom asortimanu poseduje savremene univerzalne dijagnostičke uređaje. Jednostavno i efikasno mogu se locirati i otkloniti sve nepravilnosti u složenim kompjuterskim sistemima i elektroinstalacijama na vozilu. Takođe, u okviru usluge auto-elektrika, moguće je uraditi kompletan remont alternatora sa ugradnjom novih, originalnih delova. Jedna od specijalizovanih delatnosti Peugeot servisa beograd je auto elektronika. 

Peugeot servis Beograd | Call Phone